Nola egin duruma?
OSAGAIAK: (4 pertsona)
- Mayonesa 30g
- Gazta krema edo jogur naturala 15g
- Esnea 15ml
- Prozal belarrak
- Askotariko hosto berdeen entsalada
- Cherry tomatea 8
- Tipula (1/4 tipula) 50g
- Oilasko errea edo egosia 200g
- Durumerako gari-tortilla
Nola egin?
Denbora: 15 minutu
Oilasko errearen soberakinak hartu eta xehatu, hezurra eta azalak baztertuz. Pixka bat berotu eta mikrondasean sartu pare bat minutuz. Maionesa, gazta krema, jogurta, esnea eta belarrak nahastu homogeneo bat lortu arte.
Cherry tomateak ondo garbitu eta 5 lontxatan moztu. Letxuga garbitu eta azkenik tipula erdia zuritu eta "juliana mehean" ebaki ahal den zerrenda finetan.
Zartagin batean durumerako tortilla bat jarri.Tortilla beroa dagoenean, kendu eta saltsaren koilarakada bat zabaldu gainazalean, hosto berdezko ohe bat jarri eta haren gainean tomate, oilasko eta tipula zati batzuk jarri. Bildu eta berehala zerbitzatu beroa dagoenean.
On egin!
Hemen audioa:
iruzkinik ez:
Argitaratu iruzkina